Location

Košická 2, 045 01 Moldava nad Bodvou
office:Košická 2, 045 01 Moldava nad Bodvou
Elérhetőségek
Location
Košická 2,
04501 Moldava nad Bodvou
01
03
Megosztás
bring_bgl

A tető az otthon és a biztonság szimbólumaTetőfedés, tetőfelújítás

Komplex tetőrendszerek kivitelezését kínáljuk (magas-, lapostetők). Vállaljuk új és régi tetők fedését, felújítását valamint ha szükséges a tetőszerkezetek javítását is. Azért vagyunk, hogy segítsünk. 

Bővebb információkért forduljon hozzánk és kérje ingyenes árajánlatunkat. Számíthat a szaktudásunkra!

  • fémlemez fedés (Ruukki, Blachotrapez, Lindab, Maslen)
  • égetett agyagcserép (Tondach, Creaton)
  • betoncserép (Terran, Bramac)
  • PVC anyagok (Bauder, Alkorplan)
  • tetőablakok (Velux, Fakro)

Tető alá hozzunk álmait

Építjük álmait

Innovative House ConstructionInnovatív házak építése "IHC"

Az elsődleges cél a hosszú távú fenntarthatóság és a kényelem.

Maga a megnevezés is utal arra, hogy az építési folyamat során olyan építőanyagokat használunk fel, amelyek eddig részben vagy teljesen kihasználatlanok voltak. Ez az eljárás egy olyan termékcsoport része, amely lehetővé teszi az épületrendszerek tervezését. Ebben a konkrét esetben favázas építési (KVH) rendszert alkalmazunk, amely a fenntarthatóságot támogatja. A faváz külső és belső felületét MgO lemezek borítják, amely természetes anyag. A szerkezeti elem szigetelését PIR hab vagy EPS (szigetelő) biztosítja.

A fa a fenntartható építőipar egyik kulcstényezője. Az újraelőállítása egyszerű folyamat. A fa panelházaknak számos előnyei vannak - gyors kivitelezés, pontosság, energiahatékonyság, fix költségek. Emellett beszélhetünk a KVH hossztoldott gerenda előnyeiről is. A KVH olyan szerkezeti faanyag, amelyet a hagyományos építőfák, építőgerendák kiváltására hozták létre. Legnagyobb előnye, hogy a fa összes pozitív tulajdonságával rendelkezik, ezért ideális házépítéshez. A KVH épületrendszer egyszerűségének köszönhetően az építési idő lerövidíthető, mivel kevesebb humánerőforrás szükséges, mint egy klasszikus téglház esetében. Rendkívül pontos, és lehetővé teszi statikailag erős és jól szigetelt épületek létrehozását. Az MgO lapok, amelyek a ház burkolását képezik, jóváhagyott tűz-hő- és hangszigetelő tulajdonságaiknak köszönhetően növelik az összes építőipari alkalmazás minőségét és értékét.

Fontos megjegyezni, hogy az IHC katalógusházak rövid időn belül kivitelezhetőek, akár néhány hónap alatt. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy minden szükséges anyagot előre elkészítünk, és a teljes építési folyamatot száraz építés formájában hajtjuk végre. Fontos megjegyezni, hogy a felhasznált épületelemek szabványos méretekkel rendelkeznek, ami leegyszerűsíti a telepítésüket. Az építési rajzok úgy készültek, hogy minimálisra csökkentsék a hulladékot, és a hulladék aránya várhatóan kevesebb, mint 2%.

01
03

ElérhetőségekKérdése van?

bring, s.r.o.
Office

Košická 2, 04501 Moldava nad Bodvou

Kövessen minket
since 2006

Írjon nekünk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

BIM

Az épületinformációs modellezés (BIM) egy intelligens 3D-s modell létrehozásával kezdődik, amely felületként szolgál minden építési partner számára a dokumentumok megosztásához és a munka koordinálásához a projekt teljes életciklusa során.